BRODDELEN EN BOEKEN

De B.L.S. methode (Bewust Leren Spreken) kan u helpen.

Interessante boeken:

 

Boek over BRODDELEN voor logopedisten. Klik HIER voor meer info over het boek van EPO uitgeverij. De website van dit boek bevat testformulieren, oefensuggesties en een folder voor ouders en leerkrachten.

Er is ook een BLOG over broddelen actief. Hierop komt alle recente informatie over broddelen en de therapievormen. Klik hiervoor op: broddelBLOG.

Academia press uitgeverij:

Meer info over het boek van uitgeverij ACADEMIA PRESS klik HIER Het autobiografisch boek "SPREKEN IS GOUD" van stottertherapeut/logopedist GERT REUNES geeft een realistisch beeld hoe stotteren het leven van een mens kan beïnvloeden. Voor meer info over de auteur

GERT REUNES klikt u HIER

 

 

 

Een boek dat elke logopediste of stottertherapeute zeker in huis moet hebben over stotteren.

EPO uitgeverij Klik HIER voor meer info.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De stotterkit info klik.....HIER

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor politici, leraren en toneelspelers maar ook voor verkopers en vertegenwoordigers geldt dat het spreken een heel belangrijke rol speelt in hun activiteiten. Iedereen die, beroepshalve of anderszins, belang bij heeft stil te staan bij zijn "manier van spreken", vindt in dit boek een groot aantal suggesties om zich van zijn spreekgedrag bewust te worden en er zelf invloed op uit te oefenen. Meer info klik HIER.