BRODDELEN EN BOEKEN

De B.L.S. methode (Bewust Leren Spreken) kan u helpen.

Interessante boeken:

         


Boek over BRODDELEN voor logopedisten. Klik HIER voor  meer info over het boek van EPO uitgeverij. De website van dit boek bevat testformulieren, oefensuggesties en een folder voor ouders en leerkrachten.

Meer info over het boek van uitgeverij ACADEMIA PRESS klik HIER Het autobiografisch boek "SPREKEN IS GOUD" van stottertherapeut/logopedist GERT REUNES geeft een realistisch beeld hoe stotteren het leven van een mens kan beïnvloeden. Voor meer info over de auteur

GERT REUNES klikt u HIER
Dit boek bevat een uitgebreid hoofdstuk over broddelen met ervaringsverhalen en adviezen. Je kan het hoofdstuk ook digitaal verkrijgen via het contactformulier van vzw BeSt.

Dit boek kan je ookt bestellen bij vzw BeSt.

De Survivalgids voor Stotteren en Broddelen. Voor kinderen tss 8 en 13 jaar. Op een toegankelijke manier worden stotteren en broddelen uitgelegd. Met leuke tips en enkele quizjes en oefeningen. Dit boek kan je met korting bestellen via vzw BeSt.

Voor politici, leraren en toneelspelers maar ook voor verkopers en vertegenwoordigers geldt dat het spreken een heel belangrijke rol speelt in hun activiteiten. Iedereen die, beroepshalve of anderszins, belang bij heeft stil te staan bij zijn "manier van spreken", vindt in dit boek een groot aantal suggesties om zich van zijn spreekgedrag bewust te worden en er zelf invloed op uit te oefenen. Meer info klik HIER.